VinciSmile®Sadurunge lan sawise

Tampilake Esemmu Luwih Percoyo

VinciSmile bisa nambani sawetara saka sudhut kasus, saka entheng kanggo Komplek, lan untu-bener luwih nyaman lan akurat.

img_62143e919932b
img_6214458155e9a

KASUS 1

Angle's Class II Crowded Teeth (Non-Extraction Case)

Kira-kira 2 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_k0i6c147edsrj

sakdurunge

img_621476adda6ae

sawise

img_621484757b350

sakdurunge

img_6214847e83bc6

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 2

Sudut Kelas III lan Skeletal Kelas III Spasi Gigi

Kira-kira 2-2,5 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b25e98a86

sakdurunge

img_6214b28980b5f

sawise

img_6214b2bba453b

sakdurunge

img_6214b2fc1540e

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 3

Anterior underbite

Kira-kira 1 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b50ed5b4b

sakdurunge

img_6214b5255048f

sawise

img_6214b53c9d1ed

sakdurunge

img_6214b54daec5b

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 4

Angle's Class II Crowded Gigi (kasus ekstraksi)

Kira-kira 2 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b5b810710

sakdurunge

img_6214b5cd7e23e

sawise

img_6214b5fc8788b

sakdurunge

img_6214b61bebe55

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 5

Kelas Angle III lan Skeletal
Kelas III Underbite Anterior Parah

Kira-kira 3 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b66827569

sakdurunge

img_6214b67972582

sawise

img_6214b691d4585

sakdurunge

img_6214b6a32ca55

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 6

Skeletal Kelas III
Surgery-Kasus pisanan

Kira-kira 1 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b6c655bed

sakdurunge

img_6214b6ebeb78f

sawise

img_6214b71ccb5fe

sakdurunge

img_6214b78d00398

sawise

img_6214458155e9a

KASUS 7

Gigi rame

Kira-kira 2 taun perawatan
Review Skema 3D Nonton Video
img_6214b742d5cc8

sakdurunge

img_6214b75014328

sawise

img_6214b762ef21f

sakdurunge

img_6214b7798e519

sawise

Coba VinciSmile kanggo Laku Panjenengan

Dadi Distributor
Pendaftaran Dokter
×
×
×
×
×
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita