. Nggunakake Tips - Vincismile Group LLC
Q&A
  • 1. Apa bener aligner sampeyan ora katon?

    VinciSmile aligner digawe saka bahan polimer biomedis transparan.Iku meh ora katon,
    lan wong bisa uga ora weruh yen sampeyan nganggo.

  • 2. Suwene suwene kanggo mbenerake untu?

    Bener, ora ana bedane antarane piranti tetep lan aligner sing jelas ing perawatan
    wektu.Iku gumantung ing kondisi pribadi, lan sampeyan kudu takon dhokter kanggo wektu tartamtu.Ing
    sawetara kasus abot, wektu nambani bisa 1 ~ 2 taun, ora kalebu wektu nalika sampeyan nganggo
    punggawa.

  • 3. Apa lara nalika nganggo aligners?

    Sampeyan bakal ngrasakake lara moderat ing 2-3 dina pisanan sawise sampeyan nggunakake set aligner anyar, yaiku
    babar blas normal, lan nuduhake yen aligners nindakake pasukan orthodontic ing untu.lara
    mboko sithik bakal ilang ing dina sabanjure.

  • 4. Apa pronunciationku kena pengaruh nganggo aligners sampeyan?

    Mbokmenawa ya, nanging mung 1 ~ 3 dina ing wiwitan.Sampeyan pronunciation bakal mboko sithik bali menyang normal minangka
    sampeyan bisa adaptasi karo aligners ing tutuk.

  • 5. Apa ana sing kudu dakpeduli utamane?

    Sampeyan bisa mbusak aligners ing sawetara kesempatan khusus, nanging sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nganggo
    aligners Panjenengan ora kurang saka 22 jam dina.Disaranake ora ngombe omben-omben karo aligner sampeyan
    kanggo nyegah karies lan noda.Ora ana banyu kadhemen utawa panas uga kanggo nyegah deformasi.

Pengin ngerti liyane

×
×
×
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita