Со тоа што ќе станете дистрибутер на VinciSmile, ќе добиете:

img_60500548a7a67

ПРОИЗВОДИ ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ

VinciSmile дистрибуција на овластување, развивање на пазарно независен бизнис во пропишаната област

img_60500548a7a67

АТРАКТИВНА МАРКЕТИНГ ПОДДРШКА

VinciSmile редовно започнува маркетинг активности, нудејќи планови за промоција на пазарот и информации за промоција на производи

img_60500548a7a67

ЦЕЛОСНИОТ ПАЗЕМ НА УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА

VinciSmile обезбедува професионална техничка обука и претпродажба, услуга по продажба, брзо производство и логистика

img_60500548a7a67

РАЗУМНА ПРОФИТНА МАРЖИНА

Добијте соодветен попуст на дилерот и добијте соодветна награда според перформансите

Основни барања за да станете дистрибутер на VinciSmile

img_60500548a7a67

Независна правна институција која има квалификација за увоз и дистрибуција на производите

img_60500548a7a67

Запознаени со ситуацијата на локалниот пазар и имаат стабилни ресурси на клиентите

img_60500548a7a67

Одличен тим за продажба и зрела експлоатација;желба за развој и соработка

img_60500548a7a67

Вешти за локален маркетинг со ресурси на KOL

Регистрирај се сега

Доколку сте спремни да го развивате и одржувате пазарот заедно со нас, искрено ви посакуваме да го пополните следниов формулар, а ние најбрзо ќе ви го дочекаме!

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
×
×
×
×
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја