Медицински полимерен материјал

 • Невидливи и Естетика со дебелина на
  0,5-0,75мм
 • Големата еластичност обезбедува насочено движење на забите
 • Во голема мера ја намалува можноста за скршени порамнувачи
 • Поудобно со мазни гребени рабови
 • Погодно извадете и вметнете, лесно се чисти и одржувајте орална хигиена.

Интеграција на 3D CBCT слика

classic_img
 • classic_img

  Визуелизирање на забните корени и дентоалвеоларните граници

 • classic_img

  Точна 3D максилофацијална структура

 • classic_img

  Сеопфатни информации за забните коронки и корени

 • classic_img

  Проводен за програмирање на 3D план

classic_img

Што велат лекарите

 • Оваа година дури бев изненаден кога го видов развојот на нов и уште повозбудлив систем наречен VINCISMILE.
  Без сомнение, овој систем го подобри и го премести концептот на порамнување на сосема ново ниво, со подобрен софтвер и леснотија на движење.
  Системот им даде на корисниците ниво на контрола сега што го прави користењето на порамнувачите, во дофат на секој што има интерес за ортодонција.
  Не се двоумам да го препорачам на сите нови корисници и на други искусни стоматолози.”
  classic_img
  Д-р Хари Маргет

  Главен стоматолог и директор
  Австралиската стоматолошка групација East Bentleigh

 • Нашата ординација работи со VinciSmile пред две години.Квалитетот и сигурноста на нивните производи (чисти порамнувачи и орален скенер) и услуги се толку одлични.Задоволство е да се работи со VinciSmile и им благодариме што помогнаа нашата пракса да успее.”
  classic_img
  Д-р Јаџима Шого

  Аојамадори стоматолошка клиника во Јапонија

classic_img

Носете го секој сет класични порамнувачи
22 часа на ден во текот на 2 недели

classic_img

Обидете се со VinciSmile за вашата пракса

classic_img classic_img
×
×
×
×
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја