Duke u bërë një Distributor i VinciSmile, ju do të merrni:

img_60500548a7a67

PRODUKTE ME CILESI TE LARTE

Shpërndarja e autorizimit nga VinciSmile, duke zhvilluar biznesin e pavarur të tregut brenda zonës së përcaktuar

img_60500548a7a67

MBËSHTETJE ATRAKTIVE MARKETINGU

VinciSmile nis rregullisht aktivitetet e marketingut, duke ofruar plane promovimi në treg dhe informacione për promovimin e produkteve

img_60500548a7a67

GAME E PLOTË E SHËRBIMEVE MBËSHTETJE

VinciSmile ofron trajnim teknik profesional dhe para-shitje, shërbim pas shitjes, prodhim të shpejtë dhe logjistikë

img_60500548a7a67

MARGIN E ARSYESHME FITIMI

Merrni zbritjen e duhur të tregtarit dhe merrni shpërblimin përkatës sipas performancës

Kërkesat themelore për t'u bërë një Distributor i VinciSmile

img_60500548a7a67

Institucion ligjor i pavarur që ka kualifikimin e importit dhe shpërndarjes së produkteve

img_60500548a7a67

Njohur me situatën e tregut lokal dhe kanë burime të qëndrueshme të klientëve

img_60500548a7a67

Ekipi i shkëlqyer i shitjeve dhe shfrytëzimi i pjekur;dëshira për zhvillim dhe bashkëpunim

img_60500548a7a67

I aftë në marketingun lokal me burimet e KOL

Regjistrohu tani

Nëse jeni të gatshëm të zhvilloni dhe mirëmbani tregun së bashku me ne, ju dëshirojmë sinqerisht që të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju bëjmë mirëseardhjen tonë sa më të shpejtë!

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
×
×
×
×
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni