Pyetje dhe Përgjigje
 • 1.A është e vërtetë që rreshtuesi juaj është i padukshëm?

  Linjauesi VinciSmile është bërë nga materiale polimer transparente biomjekësore.Është praktikisht e padukshme,
  dhe njerëzit mund të mos e vënë re që ju e keni veshur atë.

 • 2. Sa kohë duhet për të korrigjuar dhëmbët e mi?

  Në fakt, nuk ka aq shumë ndryshim midis pajisjes fikse dhe rreshtuesit të pastër në trajtim
  koha.Kjo varet nga gjendja juaj personale, dhe ju duhet të pyesni mjekun tuaj për një kohë specifike.Në
  disa raste të rënda, koha e trajtimit mund të jetë 1-2 vjet, duke përjashtuar kohën kur keni veshur
  mbajtës.

 • 3.A lëndohet kur vishni aligners tuaj?

  Ju do të ndjeni dhimbje të moderuara në 2-3 ditët e para pasi të keni vendosur një grup të ri rreshtues, i cili është
  krejtësisht normale dhe tregon që aligners ushtrojnë forcë ortodontike mbi dhëmbët tuaj.Dhimbje
  do të zhduket gradualisht në ditët në vijim.

 • 4. A ndikohet shqiptimi im duke veshur aligners tuaj?

  Ndoshta po, por vetëm 1-3 ditë në fillim.Shqiptimi juaj gradualisht do të kthehet në normalitet si
  ju përshtateni me aligners në gojën tuaj.

 • 5. A ka diçka për të cilën duhet të kujdesem veçanërisht?

  Ju mund të hiqni rreshtuesit tuaj në disa raste të veçanta, por duhet të siguroheni që i keni veshur
  aligners tuaj jo më pak se 22 orë në ditë.Ne rekomandojmë të mos pini pije me aligners tuaj brenda
  për të shmangur kariesin dhe njollat.Nuk ka ujë të ftohtë ose të nxehtë gjithashtu për të parandaluar deformimin.

Dëshironi të dini më shumë

×
×
×
×
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni