Material polimer mjekësor

 • E padukshme dhe Estetike me trashesi prej
  0,5-0,75 mm
 • Elasticiteti i madh siguron lëvizjen e synuar të dhëmbëve
 • Zvogëloni ndjeshëm mundësinë e prishjes së rreshtuesve
 • Më e rehatshme me skajet e lëmuara të pjekura
 • Hiqeni dhe futni lehtësisht, pastrohet lehtë dhe ruani higjienën orale.

Integrimi i imazhit 3D CBCT

classic_img
 • classic_img

  Vizualizimi i rrënjëve dentare dhe kufijve dentoalveolar

 • classic_img

  Struktura e saktë 3D maksilofaciale

 • classic_img

  Informacion gjithëpërfshirës për kurorat dhe rrënjët e dhëmbëve

 • classic_img

  Përcjellëse për programimin e planit 3D

classic_img

Çfarë thonë mjekët

 • Këtë vit madje u mahnita kur pashë zhvillimin e një sistemi të ri dhe akoma më emocionues të quajtur VINCISMILE.
  Pa dyshim, ky sistem ka përmirësuar dhe e ka çuar konceptin e aligner në një nivel krejtësisht të ri, me softuer të përmirësuar dhe aftësi lëvizjeje të lehtë.
  Sistemi u ka dhënë përdoruesve nivelin e kontrollit tani që e bën përdorimin e aligners, brenda kuptimit të kujtdo që ka interes për ortodoncinë.
  Nuk kam asnjë hezitim ta rekomandoj atë për çdo përdorues të ri dhe dentistë të tjerë me përvojë.”
  classic_img
  Dr. Harry Marget

  Dentisti kryesor dhe drejtori
  Australian East Bentleigh Dental Group

 • Praktika jonë ka punuar me VinciSmile dy vjet më parë.Cilësia dhe besueshmëria e produkteve të tyre (linjave të qarta dhe skanerit oral) dhe shërbimeve janë kaq të mëdha.Është kënaqësi të punosh me VinciSmile dhe i falënderojmë ata që na ndihmuan që praktika jonë të ketë sukses.”
  classic_img
  Dr Yajima Shogo

  Klinika dentare Aoyamadori në Japoni

classic_img

Vishni çdo grup rreshtues klasikë
22 orë në ditë gjatë 2 javëve

classic_img

Provoni VinciSmile për praktikën tuaj

classic_img classic_img
×
×
×
×
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni